promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívfájdító hírt kaptak a Depeche Mode rajongók - Gyászol az egész zenészvilág
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

60 éves korában elhunyt a Depeche Mode alapító tagja.

A Depeche Mode hivatalosan 1980-ban alakult, az első tagjai Dave Gahan, Martin Gore, Vince Clarke és Andy Fletcher voltak. Az évek alatt Vince Clarke kilépett a bandából és szólókarrierbe kezdett, így trióként folytatta tovább a zenekar, ami végül legendássá vált, hiszen a mai napig ők az elektronikus műfaj úttörői – éppen ezért olyan fájdalmas sokak számára a hír, hogy Andy Fletcher május 26-án, 60 éves korában elhunyt.

„Sokkolt és mérhetetlen szomorúsággal töltött el minket a kedves barátunk, családtagunk és társunk, Andy »Fletch« Fletcher idő előtti halála. Fletch-nek igaz és arany szíve volt, mindig ott volt, amikor támogatásra, egy tartalmas beszélgetésre, egy jó nevetésre vagy egy hideg sörre volt szüksége az embernek”

– közölte a Depeche Mode.

Még nem derült ki, hogy pontosan mi okozta Andy Fletcher halálát, de az biztos, hogy a rajongók, illetve a zenekar számára is nagy törést jelent ez a váratlan tragédia. Rengetegen gyászolják az ismert billentyűst, hiszen munkásságának hatása mérhetetlen volt az elektronikus zenére, így nélküle már sose lesz ugyanolyan a Depeche Mode – egyelőre még kérdéses, hogyan fogja folytatni a banda, ha egyáltalán lesz folytatás.

Itt lehet megtekinteni a Depeche Mode bejelentését:

A borítókép bal oldalán látható az elhunyt Andy Fletcher.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás