promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis szakított a barátnőjével? - A rapper nyilvánosan keres „dekoratív lányokat”
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggasztó felhívást rakott ki a közösségi oldalára Curtis.

A rajongók nagyon örültek, mikor Curtis összejött Barnai Judittal, a híres kosárlabdázóval, hiszen a rapper egykor eléggé zűrös életére nagyon jó hatással volt az a stabilitás, amit a csinos sportoló jelent számára. Az utóbbi hónapokban volt, hogy szakítottak, de sikerült megbeszélniük a problémáikat, most viszont olyan posztot osztott meg Curtis, ami sokakban aggodalmat keltett, hiszen egyesek szerint arra utalhat, hogy megint szétmentek a párjával.

„Videóklipbe keresünk dekoratív lányokat! Csak 18 éven felüli lányok jelentkezését várjuk 2-3 fotót csatolva”

– írta Curtis.

Első ránézésre ez egy egészen ártatlan felhívásnak tűnhet, hiszen Curtisnek rapperként szinte muszáj néha olyan klipeket is csinálnia, amik tele vannak luxuskocsikkal, ékszerekkel, pénzzel és persze dögös csajokkal, akik úgy vonaglanak körülötte, mintha a gazdájuk lenne. Az eddigi visszajelzések alapján viszont sokan mégis úgy gondolják, hogy a híresség nemcsak emiatt kutat hölgyek után, hanem hátsó szándéka is van, és a szakítás után csak be akar csajozni – bár ez egyelőre még csak alaptalan, már-már rosszindulatú feltételezés a kommentelők részéről, hiszen elvileg még mindig együtt vannak a kosarassal.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy rengeteg ember elszomorodna, ha Curtis szakítana Barnai Judittal, hiszen úgy tűnik, hogy valóban nagyon jók együtt – bár olyan ember is akad, aki még mindig abban reménykedik, hogy a rapper visszatér a gyermeke édesanyjához, Krisztikéhez, és újra egy család lesznek, de ennek egyelőre nem sok esélye van.

Itt lehet megtekinteni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás