promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő kép került fel az internetre Szabó Zsófiról, ezen fél Magyarország meg fog lepődni
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi igazán profin viselkedett a Reggeli című műsorban.

Az elmúlt héten mindenkit váratlanul ért az a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését. A pár pedig korábban nagyon boldognak tűnt, ám pár nappal ezelőtt mindegyikük közölte a saját Instagram-oldalán a szakítás hírét. Pedig tavaly még az tartotta lázban az internet népét, hogy vajon kivel fog összejönni a gyönyörű műsorvezető, akkor még Fluor neve is sokáig benne volt a kalapban, leglábbis az újságok sokat cikkeztek erről. Az Álarcos énekes című műsorban pedig rá is játszottak erre egy kicsit a szerkesztők.

A sármos Shane Tusup-pal még közös tetoválást is csináltattak korábban.

Azóta természetesen nagyon sok cikk napvilágot látott a szakítás feltételezett körülményeit elemezve, az érintettek azonban nem szólaltak meg. Üzenetükben is arról beszéltek, hogy nem szeretnének erről nyilatkozni.

Szabó Zsófi ma tért vissza a nyilvánosság elé, méghozzá az RTL Klub népszerű reggeli műsorában a Reggeli-ben. A műsorvezető nagyon jókedvűnek tűnt, a ruhája pedig egyszerűen elbűvölő volt, a vendégekkel jókedvűen beszélgetett, a történtek egyáltalán nem látszódtak rajta.

Nagyon profin vezette le a beszélgetéseket. Az elképesztően kivágott ruhájáról pedig IDE kattintva elérhető egy fotó is.

Valószínűleg most mindenkit az érdekel, hogy mi várhat Szabó Zsófira a jövőben. Lapunknak korábban megszólalt egy jósnő is a témában, aki nagyon érdekes dolgokról számolt be nekünk Shane Tusup és a műsorvezetőnő kapcsán. Még azt is megtudhattuk, hogy a sztáredzőre mikor találhat rá újra a szerelem, de emellett még nagyon sok érdekességről is beszélt a jósnő, Glanzer Lea.

A cikk itt olvasható el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás