promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson kimaxolta a testét, ő lett az emberiség alfahímje
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson úgy kigyúrta magát a szuperhősös filmje kedvéért, hogy az egyenesen félelmetes.

Már sok-sok éve Dwayne Johnson Hollywood egyik legnagyobb, legizmosabb szupersztárja, aki a rengeteg kőkemény edzésnek köszönhetően olyan testet hozott össze magának, hogy az emberek szinte a csodájára járnak. Hamarosan érkezik a színész első szuperhősös filmje, a DC univerzumhoz tartozó Black Adam, aminek a forgatása előtt olyan dolgot határozott el, ami egészen hihetetlen – de neki mégis sikerült.

Dwayne Johnson mikor elvállalta Black Adam szerepét, eldöntötte, hogy ő nem lesz olyan, mint a többi színész, akinek kitömik a szuperhősruháját, hogy izmosabbnak tűnjön – ő inkább embertelenül kigyúrta magát, hogy élete legjobb formájába kerüljön, és úgy fessen a filmben, mint egy igazi alfahím, aki nemcsak erősnek tűnik, hanem az is.

A végeredményt látva teljesen megérte az a sok kondizás, fegyelem, diétázás és kitartás, hiszen Dwayne Johnson olyan elképesztően néz ki, hogy belőle simán kinéznénk, hogy bárkit pillanatok alatt porrá zúz – még akár Supermant is, akivel valószínűleg lesz is majd csatája a jövőben, ugyanis a világsztár elárulta, hogy Black Adam megérkezésével teljesen át fognak alakulni az erőviszonyok a DC világában.

Itt lehet megnézni egy képet a csúcsformában lévő Dwayne Johnsonról, ami az október 21-én érkező Black Adam forgatásán készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás