promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela csalással nyert a TV2 műsorában, de hagyták neki
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hódi Pamelának hagyták, hogy csaljon, de Heatlie Dórira azonnal rászóltak.

A Drágám, add az életed! új évada már második hete fut a TV2-n. Ezen a héten Kökény Attila és felesége, Hódi Pamela és férje, Heatlie Dávid és felesége, valamint Voksán Virág és szerelme küzdenek meg azért, hogy heti győztesként bejussanak a legjobbak közé.

A dekoratív lemezlovas és párja ugyan egyáltalán nem jeleskednek a játékokban, Virágnak is csupán abban a feladatban sikerült elsőként végeznie, amiben a fenekét kellett riszálnia. Virágék jelenleg is mások elvesztett pontjaiból táplálkozva kullognak a mezőny végén.

Egyelőre Heatlie Dávid és Dóri, valamint Hódi Pamela és Tóth Bence, fej-fej mellett állnak az élen. Igaz, Pameláék az egyik játékban csalással nyertek 300 pontot, csak éppen ezt senki sem vette észre; vagy szándékosan nem akarták észrevenni.

A csütörtöki adásban volt egy játék, ami arról szólt, hogy a hölgyeknek annyi sört kellett átvinniük egy akadálypályán literes korsókban, amennyit csak elbírtak. Ehhez egy bártálcát használhattak, amit csak az egyik kezükben foghattak. Az nyert, aki egy perc alatt több sört tudott átvinni az akadálypályán, és bele tudta önteni azt a célnál egy tartályba.

Hódi Pamela biztosra akart menni, két teli és egy félig teli korsóval vágott neki az akadálypályának, azonban a tálcát nem csak a tenyerén vitte át, hanem megtámasztotta azt a jobb karjának hajlatában, hogy ne billegjen. Pamela így könnyedén tudta átvinni a korsókat.

A játékot a Heatlie-házaspár zárta, Dóri is ugyanazzal a technikával akarta megtámasztani a tálcáját, mint Pamela, de Babett és Tilla rögtön rászóltak, hogy:

„nem úgy fogjuk a tálcát! Középen!”.

Dóri így már nem tudott volna kettő teli korsónál többet átvinni a pályán, ezért az összesítésben csupán harmadik helyen tudtak zárni. Ha Pamela is sportszerűen játszott volna, vagy ha a műsorvezetők nem lettek volna partnerek a csalásban, akkor ők is lejjebb végeztek volna, míg Kökény Attiláék lettek volna az elsők.

Ez heti részeredmény tekintetében is komoly változást hozott volna, hiszen Pameláék maximum 2 versenypontot kaptak volna a csütörtöki játéknap végén, míg Heatlie Dóriék egyedüliként lennének az élen 14 ponttal. Hogy hogyan alakul a verseny az utolsó napon, az az esti adásban kiderült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás