promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Gyűlölöm, ha utálnak” – Schobert Norbinak pszichológus kéne Rubint Réka szerint
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka szerint ráférne Schobert Norbira a pszichológus.

Schobert Norbinak sok mindennel kell megküzdenie az életben. Nem elég, hogy többször is közel került a halálhoz, és folyamatosan támadják őt a közösségi oldalakon, még saját magának sem tud soha megfelelni.

Bár felesége, Rubint Réka igyekszik mindenben támogatni a férjét, és folyamatosan lelki támaszt nyújt neki, úgy gondolja, hogy a fitneszgurunak nem ártana eljárnia egy pszichológushoz. Norbi mind ez idáig nem állt kötélnek, mert egyszerűen képtelen egy vadidegen embernek megnyílni a legmélyebb titkairól.

„Ha megosztom mással a titkaimat, akkor kiszolgáltatottá válok”

- mondta Norbi Fenyő Iván Rádcsörgök című Instagram-beszélgetésében.

A fitneszguru tisztában van vele, hogy lenne mit feldolgoznia, állandóan komoly félelmekkel és démonokkal küzd.

„Állandóan szorongok, félek attól, hogy elvesztek mindent. Az első edzésem óta rettegek attól, hogy bemegyek egy terembe edzést tartani és nem lesz ott senki. Győlölöm, ha utálnak. Egy-két alkalommal elmentem Réka légzésterapeutájához, de többször nem, pedig rám férne”

Rubint Réka már 20 éve jár egy légzésterapeutához, aki átsegíti őt a kemény helyezeteken. A fitneszlady elmondása szerint Norbi csupán egy-két alkalommal volt hajlandó elmenni a szakemberhez, pedig neki is nagy szüksége lenne a terápiára.

„Minden embernek szüksége lenne egy segítőre, méghozzá azért, hogy azt az életutat, amit kaptunk, úgy járhassuk végig, hogy folyamatosan fejlődünk. Norbi egy-két alkalommal volt Katánál, viszont ehhez két ember kell, hinnie kell abban, hogy segíteni tud. Tudom, hogy azt állítja, nem nyitott az ilyesmire, de úgy látom, minden olyan tudásomra fogékony, amit magamba szívtam Kata által”

- nyilatkozott Réka a Blikk-nek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás