promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Rock keményen beszólt Amber Heard-nek, mindenki imádja érte
Borítókép:  Promotions/Felhasznált képek forrása: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Rock is Johnny Depp pártján áll.

Johnny Depp és Ambers Heard 50 millió dolláros pere jelenleg is tart, és bár egyelőre úgy tűnik, hogy Depp áll nyerésre, még semmi sem dőlt el. Mindenesetre egyáltalán nem áll jól a filmsztár szénája, hiszen amint Heard megvádolta őt a házasságon belüli erőszakkal, Hollywood teljesen hátat fordított az addig nagy tiszteletnek örvendő színésznek. Nem csak a Warner Bros. rúgta ki őt a Legendás állatok-szériából, de a Disney is kijelentette, hogy a jövőben nem kívánnak vele együtt dolgozni sem A Karib-tenger kalózai franchise-ban, sem másik projektben.

Ehhez képest a nagy sikerű filmsorozat producere, Jerry Bruckheimer nemrég olyan kijelentést tett, amiből arra következtethetünk, hogy Depp a jövőben még visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepéhez; bár a sztár a tárgyaláson határozottan megmondta, hogy nincs az a pénz, hogy visszamenjen a Disney-hez a történtek után.

A rajongók azonban továbbra is bizakodnak Johnny Depp visszatérésében, és mindenben próbálják támogatni őt. Nemrég indítottak egy petíciót azért, hogy Amber Heard-öt eltávolíttassák az Aquaman 2-ből. Ezt a petíciót eddig több, mint 4 millióan írták alá.

Az emberek többségének megvan a véleménye Heard-ről, és azokról a "hazugságokról", amelyekkel véleményük szerint megpróbálja megtéveszteni a bíróságot, és teljesen tönkre akarja tenni volt férjét.

A bírósági tárgylással kapcsolatban számos híresség megszólalt már. Legutóbb Chris Rock hozta szó, mikor előadást tartott a londoni Royal Albert Hallban. A humorista ezúttal sem fogta vissza magát, kemény véleményével egyértelműen célzott arra, kinek az oldalán áll.

„Higgy nyugodtan a nőknek, kivéve egyet. Amber Heard-nek sose hidd el amit mondd. Elvégre belepiszkított az ágyba, mégis milyen szerekkel élhet? Ha valaki ilyet csinál, akkor tuti, hogy mindenben bűnös. Akár bevallja, akár nem”

- mondta Rock, akit az őszinte kijelentése miatt imádják a Depp-szimpatizánsok és a Heard-gyűlölők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás