promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Rubint Réka megtudta Rubint Rella intim titkát, felvétel is készült a furcsa pillanatról
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy kifejezetten emlékezetesre sikerült Rubint Rella lánybúcsúja, amin természetesen Rubint Réka is ott volt.

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella élete egyik legizgalmasabb időszakát éli, ugyanis már ezerrel készül a nagy napra, mikor végre összeházasodik élete szerelmével, a focistaként ismert Novothny Somával, akivel 2019 óta járnak jegyben. Hétvégén már a lánybúcsú is megvolt, ráadásul szinte a legelső pillanatokban olyasmi történt, ami egyszerre mókás, és rendkívül kellemetlen – attól függ, honnan nézzük.

Rubint Rella kapott egy itallal teli üveget, amire az volt írva, hogy „Az igazság, amiért férjhez megyek”. Ennek az volt a lényege, hogy a hírességnek le kellett innia addig a szintig, ami szerinte tökéletesen összefoglalja, hogy miért mondott igent a párjának. Ezek voltak a választási lehetőségei, sorrendben: pénz, érdek, ne legyek egyedül, utazás, jó az ágyban – ekkor Rubint Rella megszólalt:

„Odáig minimum le kell inni!”

Ezzel elárulta az egész világnak, hogy a szerelme jól teljesít az ágyban, vagyis ez többé már nem egy intim titok a részükről, a nagy kitárulkozásnak pedig Rubint Réka is fültanúja volt – ezt a pillanatot lejjebb meg is lehet nézni, de előtte eláruljuk, hogy az „igaz szerelem” opció volt az üveg alján, vagyis ha az egészet elfogyasztotta Rubint Rella, az azt jelentette, hogy valóban Novothny Soma számára az igazi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás