promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atyaég, mi történt Dolph Lundgrennel? - Brutális képpel sokkolta a rajongókat az akcióhős
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren nagyon durva fotót rakott ki magáról, nem csoda, hogy sokan elkezdtek aggódni érte.

A jelenleg 64 esztendős Dolph Lundgren volt egykor a '80-as, '90-es évek egyik legkeményebb akcióhőse, aki olyan alkotásokban feszítette a babaolajjal bekent, tökéletesen kidolgozott izmait, mint például a Rocky 4, Tökéletes katona vagy a Vörös skorpió. Természetesen felette is eljárt kicsit az idő, de a korához képest kifejezetten remekül tartja magát, ráadásul még most is rengeteg akciófilmben szerepel – sőt, a következőt ő írja és rendezi is.

Dolph Lundgren a minap egy elég meghökkentő képet posztolt magáról, amin azt láthatjuk, hogy csupa vér, és rémisztő sérülés keletkezett az arcán, de valamiért mégis vigyorog – hiába hangzik brutálisan a dolog, szerencsére nem kell aggódniuk a svéd izomkolosszus hűséges rajongóinak, hiszen csupán egy forgatási felvételről van szó, ami a Wanted Man című új akciófilmje munkálatai során készült.

A 2023-ban érkező alkotás egy rendőrről szól, akinek el kell szállítania egy szemtanút, de kiderül, hogy jóval kuszább a helyzet, mint gondolta – vagyis egy tipikus történetről van szó, amiben Dolph Lundgren valószínűleg rendesen oda teszi magát, mivel színészként, rendezőként és íróként is bizonyítania kell, bár nem ez lesz az első eset.

Itt lehet megnézni Dolph Lundgren már-már sokkoló képét, amin véresen szerepel a Wanted Man forgatásának első hete után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás