promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián édesanyja kitálalt Berki Mazsiról - Tényleg nagy a baj?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi nagyon nehezen tudja feldolgozni szeretett férje elvesztését, ezekkel a módszerekkel enyhíti a mérhetetlen fájdalmát.

Május 6-án tragikus hirtelenséggel, mindössze 41 éves korában elhunyt az ország egyik legmegosztóbb híressége, Berki Krisztián, aki állítólag szinte rögtön a halála után felvette a kapcsolatot az ismert halottlátóval, Kiss Katóval – sőt, elvileg még egykori barátjának, Hajdú Péternek is üzent rajta keresztül, ráadásul élő adásban került papírra az iromány.

Állítólag még Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi is meglátogatta Kiss Katót, hogy választ kapjon pár kérdésére, de úgy tűnik, hogy a családban nem mindenki hisz abban, hogy a botrányhős a túlvilágról kommunikál.

„Sokszor hallottam, hogy a lélek vándorol, ezt még a szüleink, nagyanyáink is mondták. Az az igazság, hogy én egy átlagember vagyok és nem foglalkozom ilyesmivel. Abban nem fogok hinni, hogy holnap szembejön velem az utcán vagy eljön meglátogatni, csak azt nem akarom még tudomásul venni, hogy nincs”

mondta Berki Krisztián édesanyja.

A fiát gyászoló nő nagyon aggódik az állítólag stresszoldókat szedő Berki Mazsiért, akinek most nemcsak férje elvesztésével kell megküzdenie, hanem közben fel is kell nevelnie a mindössze pár hónapja született babájukat, Emmát is – nem csoda, hogy segítséget kért ebben a fájdalmas időszakban, hiszen egyedül szinte embertelen feladat lenne mindenhol helytállni egy ilyen tragédia után:

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek. Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás