promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A káprázatos Playboy-modell péntek 13-án visszautasítja a szexet – tényleg káros a babona!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brazil szépség még a naptárába is jó előre beírja ezeket a dátumokat.

A 29 éves Luana Sandien a brazilok egyik kedvenc divatmodellje és influenszere. A cseppet sem szemérmes hölgy minden megszólalásával igyekszik kisebb botrányt kavarni, és a nyilvános megjelenései sem szoktak zökkenőmentesre sikeredni.

Idén áprilisban például ő is részt vett a híres riói karneválon, de nem találtunk róla olyan fotót, ahol ne kandikálnának elő a mellbimbói a ruhája alól. Luana az egyik szambaiskola múzsája és vezéralakja, nem hiányozhatott tehát a gigantikus rendezvényről.

Nemrég pedig meghökkentő megjegyzést fűzött a péntek 13-i dátumhoz, amely a babonások számára különös jelentőséggel bír. A hagyomány Jézus kereszthalálához, az utolsó vacsorához, illetve a templomos renddel való leszámoláshoz köti ezt a napot, így sokan félelemmel állnak elé.

A brazil szépség is közéjük tartozik, elárulta ugyanis, hogy péntek 13-án semmiképp sem hajlandó szexelni, mert tart a rossz szerencsétől. A Playboyban is szerepelt modell úgy gondolja, hogy az a nap akár a szerelmi kapcsolatokat is tönkre tudja tenni.

„Soha nem szexelek péntek 13-án, mert egy viszonynak is képes véget vetni. Ráadásul akkor a ruháimat is kifordítva viselem, hogy szerencsés legyek a szerelemben”

– árult el némi praktikát. Luana valóban annyira babonás, hogy sohasem feledkezik meg a péntek 13-ról, jó előre bejelöli ezeket a napokat a naptárában. Legutóbb vörös fehérneműt és izgató fekete harisnyát viselt a baljós dátumon, ennek hátterét azonban nem világította meg.

A brazil modell magánéletéről nem sokat tudni, ezért az sem ismert, melyik szerencsétlen férfival babrál ki a rossz dátumra eső péntekeken. Annyi bizonyos, hogy korábban egy spanyol kosarassal járt, illetve van egy aranyos kisfia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás