promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő combok, izgató mellek – Stohl Luca a saját ágyából jelentkezett be
Borítókép:  ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stohl Buci szépséges lánya óriási feladatot kapott az egyik csatornától.

Új helyen kapott óriási lehetőséget Stohl Luca, a színész-műsorvezető Stohl András legnagyobb gyermeke. A 29 éves szépség táncművészként kezdte a karrierjét, de az utóbbi években egyre komolyabb feladatokat kap a médiában is.

Luca 2016 őszén vált a Fem3 Café műsorvezetőjévé, de háziasszonykodott a Ninja Warrior Hungary-ban is, valamint online riporterként tevékenykedett a Dancing with the Stars műsorában. Tavaly ősszel kaptuk a hírt, hogy a TV2-vel való szakítása után a 168 Óra csapatához csatlakozott, és a Szenzitív című műsort vezetheti.

Most pedig újabb nagy próbatétel vár rá, hiszen májusban az ATV hírszerkesztő-hírolvasójaként debütálhatott. Éppen péntek 13-án mutatkozott be a csatorna közösségének, pedig enélkül is éppen elég izgulósnak tartja magát.

„Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban a szünetek nagy részét hírek felolvasásával töltöttem. (Az osztálytársaim nagy örömére.) Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, épp ezért nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről”

– posztolta ki Luca lelkesen, aztán a nagy bemutatkozás után jelentősen megkönnyebbülve, mosolygósan jelentkezett be ismét az Instagramon:

„Az biztos, hogy a mai napot nem fogom elfelejteni. Köszönöm a segítséget és a támogatást minden kollégának, nektek pedig a sok kedves üzenetet. Holnap folytatjuk!”

Stohl Buci lánya tényleg barátságos, segítő közegbe kerülhetett, amit az is bizonyít, hogy a veterán Gajdos Tamás is az első dicsérők között volt a debütálást követően:

„Gratula! Tök jó voltál, Luca! Nyugi! Fog ez menni!”

A szépség április elején talán még maga sem gondolta, hogy egy ilyen rangos csatorna képernyőjén fog kikötni. Az akkor posztolt képén ugyanis tökéletes nyugalommal mosolygott bele a kamerába, mégpedig egyenesen az ágyából jelentkezve.

Luca nem sok teret hagyott a fantáziának, a combjait és (melltartón keresztül) a melleit is láthatóvá tette. Elvileg a kényelmes és elegáns csipkés fehérneműjét akarta reklámozni – de ki figyel ilyenkor a márkára és az üzenetre?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás