promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mennyi pénzt kapott Sydney a mellműtétes sztorijáért? Kiderült az igazság!
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch elmondta, mennyit kapott a történetéért.

Nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch, aki fél évvel a melleltávolító műtéte után beszélt először arról, hogy miért kellett a sebészeti beavatkozás mellett döntenie. A Szerencsekerék című műsor Szerencselánya fontosnak tartotta, hogy saját történetével más, hasonló helyzetben lévő nőknek segítsen.

„Addig nem szerettem volna beszélni róla amíg nem érzem 110%-ig gyógyultnak magam, és azt gondolom, hogy most már képes vagyok rá, képes arra, hogy sok mindenkinek segítsek”

– írta az Instagram-posztjában Sydney, aki a Glamour magazinnak mesélte el a történetét.

A modell azóta nagyon sok támogató üzenetet kap, de akadnak olyanok is, akik még most is csak köpködni és támadni tudják őt. Sydney most a közösségi oldalán reagált ezekre.

„Neked olyan könnyű”… mindenhol ezt olvastam magammal kapcsolatban. Vagy „Azért nem kedvelem a Sydneyt, mert mindent olyan könnyedén vesz” … Most már tudjátok, hogy ez egyébként valóban igaz, én mindent könnyedén veszek. Ez az ars poeticám. Mert nem szeretek szenvedni, nem szeretem sajnáltatni magam, és őszintén, időm sincs rá. Pláne, ha az a cél, hogy túléljek. Nem vagyok én hős, csak szeretek élni. És az élet szép, persze néha odagörget a sors eléd néhány nehezebb követ, de akkor dolgozz azon, hogy minél hamarabb elgörgethesd az utadból. Ne félj cselekedni és legyél bátor. Ne hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled. Ha kell, kérj segítséget, és ha teheted, ne halogass semmit sem, hisz oly rövid az élet”

– írta a Szerencselány, aki úgy érzi, hogy visszanyerte az emberekbe vetett hitét.

Sydney úgy látja, hogy rengeteg jó ember van a világon, és hálás azért, hogy elmondhatta a történetét. A modell arra buzdítja a követőit, hogy ha a családjukban előfordult emlő- vagy petefészekrák, ne féljenek elmenni BRCA vizsgálatra.

„Minden hölgy ne csak fogászatra és nőgyógyászatra járjon rutinból, hanem bizony menjen el mammográfiára és/vagy mell ultrahangra, mert ezzel csak bebiztosítjátok azt, hogy boldog és nyugodt életetek legyen. Ez a ti kezetekben van.”

Zárásként Sydney válaszolt egy - ahogy ő fogalmazott - bugyuta kérdésre, amit ezek szerint többen is feltettek neki, miután kiderült, hogy melyik magazinban jelenik meg vele az interjú. Sokan arra voltak kíváncsiak, hogy a modell mennyi pénzt kapott a sztorijáért; most erre is fény derült.

„Mindenki nyugodjon meg, egy fityinget nem kaptam azért, mert szerepeltem egy vagy több újságban a témával kapcsolatban, csak hogy válaszoljak erre a bugyuta kérdésre!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás