promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemcsak Amber Heardöt bántotta? - Johnny Depp egy korábbi exe is megszólalt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amber Heard új támogatóra talált, Ellen Barkin még a bíróságon is tanúskodni fog mellette. 

Úgy tűnik, hogy Johnny Depp egy másik exe, Ellen Barkin tanúskodni fog a bíróságon méghozzá Amber Heard mellett. Az tárgyalás egyébként május 9-től 16-ig szünetel, a színész pedig Európában tartózkodik, ahol a barátaival tölti az idejét.

A közelmúltban Johnny több exe is jelentkezett, és a folyamatban lévő ügy közepette beszélt a színészről. Ide tartozik Jennifer Grey színésznő is. Korábban azért szurkolt, hogy az ügy mielőbb megoldódjon, és megszakad a szíve az érintettek miatt, illetve újabban a színész bíróság előtti megjelenése miatt aggódott.

Ellen Barkin leginkább az Animal Kingdom és az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik című filmekben játszott szerepeiről ismert. A páros pedig állítólag a Félelem és reszketés Las Vegasban forgatása közben randevúzott 1998-ban.

A színésznő most azt állítja, hogy Johnny Depp verbálisan bántalmazta, amikor párkapcsolatban éltek, és egyszer egy borosüveget dobott át egy szállodai szobán, amikor vitatkozott. A vádak már a The Sun elleni perben is elhangzottak, Johnny Depp akkor is tagadta őket, és azt állította, hogy Ellen Barkin haragszik rá, ezért tanúskodik Amber Heard mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás