promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt Majka - Bekövetkezett, amitől a legjobban félt
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majkával megint megtörtént az, ami egyszer már pokollá tette az életét.

Jelenleg az ország egyik legsikeresebb előadója Majka, aki igazi véleményvezér lett az utóbbi években, hiszen akármilyen témáról is legyen szó, ő mindig megosztja a követőivel a néha fájdalmasan őszinte véleményét is.

2020-ban rengetegen nézték aggódva a videóit, amiket akkor készített, mikor éppen koronavírussal küzdött a kórházban, bár akadtak olyanok is, akik annak idején azzal vádolták, hogy valójában nem is betegedett meg, csak eljátszotta az egészet, mivel fizettek neki – Majka persze rendesen felháborodott ezen, hiszen a poklok poklát kellett átélnie a COVID-19 miatt.

Majka nemrég Las Vegasban járt, és sajnos úgy tűnik, hogy hazafelé ismét elkapta a koronavírust, de szerencsére most sokkal jobban bírja, mint akkoriban.

„Mar a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá… Ilyenkor a legrosszabb hogy tele vagyok olyan emlékkel ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni. Az első pár nap elég sz*r volt, de a mai napra kicsit jobban érzem magam. Kérem a fél(és egész) hülyéket, keressenek más csatornát arra hogy elmondják, hogy megint pénzt kaptam ezért, meg eladtam magam, meg oltasssssd magad birka látod mennyit ér, stb .. Gyógyulok ! Jövő hétre kutyabajom se lesz! Koszi pacsi”

– közölte a szomorú hírt Majka.

Arról még egyelőre nincsenek információink, hogy a rapper megbetegedése mennyire fogja befolyásolni a következő időszak fellépéseit, de a rajongók valószínűleg időben kapnak majd tájékoztatást ezzel kapcsolatban vagy az adott esemény szervezőitől, vagy magától Majkától, illetve Curtistől – de azzal valószínűleg mindenki egyetért, hogy jelenleg a híresség mihamarabbi teljes felépülése a legfontosabb.

Itt lehet megtekinteni Majka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás