promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes ikertornyok: Johnny Depp nagyon ritkán látható fia egy az egyben a szupersztár papája, azonnal összekevered őket?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp fiatalabb gyermeke, Jack Depp húsz éves.

Hetek óta Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásaitól hangos a világsajtó, és persze Magyarországon is nagyon sokat cikkeznek az elképesztő fordulatokkal tarkított tárgyalásokról, ahol még arról is szó esett, hogy egyszercsak ürülék került az ágyba. Döbbenetes, meghökkentő, és valószínűleg nem vagyunk még túl a legtöbb bizarr fordulóponton, valószínűleg a legnagyobb durranások még csak most jönnek.

Johnny Depp egyelőre nagyon sokat veszített, hiszen az Ollókezű Edwarddal óriásit robbantó színész, aki azóta világsikerek tucatjaiban szerepelt, nem fog színészkedni a Karib-tenger kalózai legújabb részében, annak ellenére, hogy ő a széria legikonikusabb arca, és már Grindewaldként sem láthattuk a Harry Potter-univerzum legújabb alkotásában.

Pedig az ezerarcú Johnny Deppnek még legalább kétezer arca lehet, mindegyik megvan?

A perben immár többször is visszatért Jack Depp neve, aki a színészfejedelem egyetlen fia, és bár a rivaldafénytől távol él, és ez tudatos döntés a család és a fiú részéről, annyit tudni lehet róla, hogy nagyon tehetséges zenésznek tartják. Franciaországban született, mint Johnny Depp másik gyermeke, Lily-Rose, aki viszont már követte apját, szinésznő lett. Emellett pedig egy nagyon népszerű topmodell is.

Johnny Depp gyermekeinek édesanyja a híres francia énekesnő, Vanessa Paradis. A színész és az énekesnő 1998 és 2012 között alkottak egy párt.

Jack Depp nagyon hasonlít édesapjára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás