promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka pokolian kiakadt a Netflix döntése miatt: „Ez a jövő”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majkát úgy felháborította a Netflix, hogy rögtön el is kezdett aggódni a jövőért.

Nemrég kiderült, hogy a Netflix kirúgta a legendás Frank Langellát a The Fall of the House of Usher című sorozatból, mivel állítólag a forgatáson illetlenül viselkedett egy színésznővel, aki a feleségét alakította. Az Oscar-jelölt színész azóta tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy annyi volt a bűne, hogy a jelenet alatt egyszer teljesen spontán, a szerepében maradva hozzáért a kollégája lábához, akinek ez egyáltalán nem tetszett – de úgy tűnik, hogy Hollywoodban senkit sem érdekel Frank Langella oldala, hiszen máris „törölve” lett a világsztár.

Sokan kiakadtak a Netflix döntésén, illetve azon, hogy most nyilvánosan meghurcolják Frank Langellát egy ilyen „baki” miatt – többek között az ország egyik legismertebb embere, Majka is velős véleményt fogalmazott meg ezzel kapcsolatban, hiszen ő sem érzi úgy, hogy ilyesmi miatt kéne kettétörnie egyesek karrierjének.

„Ilyen lesz az a világ amiben a tehetségtelenség, és a középszerűség (tisza)virágozni fog!!! Ha nem sikerül máshogy kitűnni a tömegből, elég csak megvádolni valakit aki egész életében azért dolgozott, hogy ne legyen átlagos. Ártatlan emberek, internetes kommentek által megteremtett lincshangulatú légkör,  bizonyítékok nélküli ítélet. Nagyjából ez a jövő…”

– írta Majka.

Manapság rengeteg támadás éri a metoo mozgalmat, mivel sokak szerint „túlreagálnak” dolgokat, és már egy megalapozatlan állítás is elég ahhoz, hogy valakit bizonyíték hiányában is ellehetetlenítsenek szakmailag, illetve emberileg is – pedig mindenkit megillet, hogy addig ne ítéljék el, míg be nem bizonyosodnak az ellene felhozott vádak.

Frank Langella esetében inkább arról van szó, hogy hol van a határ, illetve mi számít „elégnek” ahhoz, hogy valakinek tönkremenjen a karrierje – Majkának pedig igaza van abban, hogy ilyen történések tükrében nem túl fényes a jövőképünk, mivel így nem fognak tanulni ebből az emberek, nem lesz egészséges kommunikáció, hanem csak félelem és visszaélés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás