promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél pukizása, Tóth Andi vécézése, és a MILF Kovács Patrícia – melyik tabutéma érdekli leginkább a magyar embereket?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence nem tudja elviselni Csobot Adél pukizását, Tóth Andi pedig előbb menne el a párja előtt wc-re, semmint levetkőzne.

Két éve már, hogy Istenes Bence elindította saját podcast műsorát, az IstenEst-et, melyben most először volt egyszerre három női vendége. Bence Tóth Andival, Cynthia Dictatorral, és Kovács Patríciával beszélgetett olyan témákról, amelyek manapság tabuknak számítanak.

Szóba került például az, hogy a nőknek szabad-e a párjuk előtt pukizniuk vagy böfögniük. Míg Tóth Andi és Kovács Patrícia egyetértettek abban, hogy akkor lesz bensőséges viszonya valakinek a másikkal, ha már mer előtte ilyen dolgokat csinálni, Cynthia azt vallotta, hogy ő sosem tett és nem is fog tenni ilyesmit a szerelme előtt.

A témával kapcsolatban a műsorvezető is elmondta, hogy az ő házasságukban ez hogy néz ki. Elmondása szerint ő szokott szellenteni Adél előtt, de ezt fordítva nem tudná elviselni.

„Az van, hogy én nem bírom...Én megengedem magamnak, ő is megengedheti magának, de jobban teszi, ha inkább nem. Ha lehet, inkább ne! Olyan undi! Én nem akarom tudni, hogy a nő, akit előtte, vagy utána meg akarok kívánni, ilyet csinál... Közben meg érzem azt, hogy most volt a WC-n, és egy akkorát odanyomott. Én ezt nem akarom tudni egyszerűen!”

Cynthia Diktator a wc-s kijelentésre azt reagálta, hogy előbb vetkőzne le, minthogy a párja előtt menne el wc-re. Tóth Andi pont fordítva csinálná, mert szégyellősnek tartja magát.

Mindezek után szóba került a randizás, amiről Kovács Patrícia azt vallotta, hogy soha nem randevúzott. Egyetlen egy férfi volt az életében, akihez aztán hozzáment feleségül. Istenes Bence megkérdezte a most 44 éves színésznőtől, hogy durva-e számára a MILF-ezés.

„Az, hogy ennek van szexisége, annak én például örülök, főleg ennyi idősen! Igen, én bátran vállalom, hogy egy MILF vagyok. Igenis vonzó lehetsz 40 évesen!”

- fogalmazott Patrícia, aki szerint az idősebb nők ugyanolyan szépek, mint a fiatalabbak, és attól, hogy egy nő öregszik, még nem kell hosszú ruhákkal elrejtenie magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás