promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Krisztián segítséget kért tőlem a halála után” - Berki Krisztián szelleme megjelent a híres léleklátó előtt?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Berki Mazsi annyira nem tudja feldolgozni Berki Krisztián halálát, hogy léleklátóhoz fordult.

Május 6-án szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy 41 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A botrányhős felesége, Berki Mazsi teljesen összetört, de a közös babájuk, Emma tartja benne a lelket, hogy bírja erővel ezt a rettenetes időszakot – most viszont pár lesifotónak köszönhetően kiderült, hogy valószínűleg más segítségre is szüksége volt a gyász leküzdésében.

Még nem került megerősítésre, de minden jel arra utal, hogy Berki Mazsi felkereste a híres lélek-, és halottlátót, Kiss Katót, hogy segítsen neki felvenni a kapcsolatot az elhunyt férjével, és esetleg választ kapjon pár kérdésre, amik talán segítenek neki a lezárásban, elengedésben. Kiss Kató nem kapott engedélyt arra, hogy erről beszéljen, de azt elárulta, hogy valóban megjelent előtte Berki Krisztián.

„Már szombaton megjelent nekem Berki Krisztián. Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani”

– mondta Kiss Kató.

A fent említett (és itt megtekinthető) lesifotókon jól látni, hogy Berki Mazsi mosolyogva jön ki az épületből, vagyis minden bizonnyal pozitív élményben volt része, így végre talán egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a szerelme, Berki Krisztián halálát.

Tudjuk, hogy nem mindenki hisz a szellemekben, de úgy tűnik, hogy Berki Mazsi igen, ezt pedig mindenkinek tiszteletben kell tartania, főleg ebben a nehéz időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás