promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya lebukás! Johnny Depp exe filmekből lopta a történetét?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók szerint Amber Heard sorokat lopott többek között A tehetséges Mr. Ripley című filmből a vallomása során.

Amber Heardről és Johnny Deppről nagyjából naponta derül ki valamilyen új információ a bírósági perünknek köszönhetően, amit élőben közvetítenek.

Miután Johnny Depp vallomást tett a tárgyaláson, a színésznőre került a sor, hogy a bíróság elé tárja történetét. Az exférjét bántalmazással és szexuális erőszakkal vádolta meg. A Twitter népének egy része azonban meglehetősen szkeptikusan fogadta a híreket.

A Johnny Depp rajongók kiszúrták, hogy a vallomásához több ikonikus filmből is kölcsönzött sorokat, például A tehetséges Mr. Ripleyből és a Holtodiglanból.

„Ha az Amber Heard című filmet nézted, és úgy érezted, néhány sor furcsán ismerős volt, akkor az nem véletlen. Filmekből, tévéből és könyvekből lop”

– írta az egyik twitterező.

„A hasonlóság Amber Heard és a Holtodiglan főszereplője között valóban ijesztő. Mintha megnézte volna és tippeket vett volna át. És ahogy most a bíróságon nézem őt a tanúk padján... Egyenesen színészkedik. Ez annyira nyilvánvaló, hogy az már béna színészi játék”

– kritizálta egy másik tweet.

Amber Heardnek jelenleg nem áll jól a szénája, a közvélemény inkább Johnny Depp oldalára állt, bár hogy az esküdtszék és a bíró hogyan döntenek, azt még nem tudhatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás