promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Aurelio így szerez pénzt a börtönben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Aureliónak ebben a tekintetben nagyon nagy szerencséje van.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie.

Ebből persze le lehet csípni, ha az ember jól viselkedik odabent, és Aurelio el is mondta, hogy nem szándékozik balhézni, szóval csendben szeretné letölteni a büntetését. Ez neki is az érdeke, mivel így a jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhat.

A Való Világ egykori játékosa trükközött picit az elején és Kecskeméten kezdte meg büntetése letöltését. Bár büntetés-végrehajtási intézménynek akkor is fogadni kell a rabot, ha nem oda szól a behívója. Ez ugyebár Bajához közelebb van, de Aureliót később átszállították Budapestre abba a börtönbe, ahova eredetileg mennie kellett.

Ha minden jól megy, akkor a fent említett jó magaviselete miatt elvileg két év múlva már szabadulhat is.

A börtönélet nem könnyű, és bár Aurelio biztosan elfoglalja valamivel magát, itt kint van egy vállalkozása, ami termeli közben a pénzt. Azért sem kell nagyon aggodalmaskodnia, mert a kedvese, Edit kézbe vette az irányítást.

„Régóta akartam már egy saját márkát, csak nem tudtam, merre induljak el. Most, hogy kitaláltam a brandet, az Onorato már nem csak egy név, hanem egy életérzés”

- nyilatkozta anno a Való Világ győztese 2019-ben, amikor elindította a ruházati boltját.

A termékek reklámozásába még Pumped Gabo is besegített. Állítólag Aurelióval picit kivételeznek, így a legtöbb elítélt nem igazán kedveli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás