promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító üzenetet kapott a melleit levetető Sydney van den Bosch, amit a fél ország megkönnyezett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Boschnak nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de a legjobb barátnője most is mindenben támogatja.

Fél Magyarországot ledöbbentette a hír, amikor a Sydney van den Bosch bejelentette, hogy milyen nehéz döntést kellett meghoznia. A nézők legutóbb a TV2-n futó Szerencsekerék adásaiban találkozhattak vele, de a felvételek óta sok minden megváltozott.

A modellnek sajnos le kellett vetetnie mind a két mellét, az úgynevezett BRCA-génmutáció miatt, ami örökletes. Ez már nagyon fiatalon megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát. Sydney van den Bosch édesanyja megküzdött a mellrákkal, és nála szintén elkezdett ez kialakulni, ráadásul rosszindulatú daganatról volt szó.

Sydney úgy döntött, hogy megelőzi a bajt, és mind a két mellét eltávolíttatja. Először a Glamour magazinnak nyílt meg arról, hogy milyen nehéz döntést kellett meghoznia.

„Addig nem szerettem volna beszélni róla amíg nem érzem 110%-igy gyógyultnak magam és azt gondolom, hogy most már képes vagyok rá, képes arra, hogy sok mindenkinek segítsek”

- nyilatkozta a modell.

Sydney van den Bosch egyik legjobb barátnője, Kárpáti Rebeka már tudott a betegségről, és mindenben támogatta a Szerencsekerék háziasszonyát. Most egy szívszorító üzenetet is nyilvánosságra hozott.

„Közel fél éve átesett élete (lelki és testi szempontból is) legnehezebb megpróbáltatásán… Ez a kép pár nappal a műtét előtt készült, amikor átjött egy kicsit lelki töltekezni, és megkapta tőlem a saját készítésű kis >>Survival Kit<< csomagját míg lábadozik a kórházban… (…) Az elmúlt évben rengeteg számomra elképesztően durva megpróbáltatás érte őt aminek én szerintem a negyedét sem bírnám ki… De ő csak csendben a háttérben csinálja azt amit kell és hoz meg olykor brutálisan kemény döntéseket, amit ha nem tett volna meg időben, lehet már nem lenne itt Velünk”

- írta Rebeka az Instagram oldalán. A celeb viccesen de mégis határozottan hozzátette, hogy aki bántani meri Sydneyt, annak bizony elharapja a torkát.

Kárpáti Rebeka nem olyan rég az RTL Klub Reggeli című műsorában is feltűnt, és elmondta, hogy ismét rátalált a szerelem. Még csak pár hónapos a dolog, de az egykori szépségkirálynő boldog, és kiegyensúlyozott jelenleg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás