promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig ezt sokan rosszul tudták Berki Krisztián halálával kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb titkok derültek ki a tragikus napról, amikor Berki Krisztián meghalt.

Múlt hét pénteken jelentették be, hogy Berki Krisztián életét vesztette. Egész Magyarország ledöbbent, hogy a celeb ilyen fiatalon, mindössze 41 évesen hunyt el.

Budapesti Rendőrfőkapitányság rögtön közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, aztán később lelepleződött, hogy a magyar híresség halálát hirtelen szívmegállás okozta. Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után.

Eddig végig az keringett a sajtóban, hogy Nati ezután felhívta az édesanyját, Hódi Pamelát. Ez így is volt, de nem Pamela értesítette a mentőket, és nem is Mazsi. A kislány mindkettejüket próbálta hívni, de nem vették fel.

A Kiskegyed számolt be róla, hogy Berki Krisztián nagyobbik gyereke talpraesetten megnézte a telefonban lévő híváslistát, és felhívta édesapja pszichológusát. Nati ezután közölte, hogy Krisztián kint van az erkélyen és nem tud felkelni – szemlézte az Origo.

Arról már a Bors számolt be, hogy Berki valóban járt pszichológushoz, egy Roboz Zsóka nevezetű hölgyhöz. A celeb a házassága nehézségei miatt is hajlandó volt külső segítséget kérni. Állítólag rendszeresen járt a terápiára és nem hagyott ki egy alkalmat sem.

Az egyik Instagram-posztban még azt is lehetett látni, hogy a pszichológus megnézte, hogyan megy az apa-lánya kapcsolat a gyakorlatban.

Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi csak annyit írt a múltkor, hogy amint készen áll, akkor jelentkezni fog. Addig mindenkit arra kért, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat.

A Blikk közben nem rég megosztott egy videót, amiben igyekeztek körbejárni ezt a kérdést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás