promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 40 évesen a csodatestű Anna Kournikova, akibe egykor fél Magyarország szerelmes volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Anna Kournikova a 2000-es évek elejének egyik legismertebb sportolója volt.

A 2000-es évek első pár éve még egy olyan korszak volt, amikor a popkultúrát nem az interneten, streamingszolgáltatók repertoárjából szívtuk magunkba, hanem ennél sokkal kézzelfoghatóbb dolgokból. Jöttek a DVD-k, éppen megérkezett a digitális korszak, de még velünk voltak az ikonikus VHS-ek is, amelyek néha fogcsikorgatva pörögtek a lejátszóban. És persze itt volt megannyi, fiataloknak szóló magazin is, mint például a BRAVO Sport, amelyben rendszeresen feltűnt a teniszvilág egyik legnépszerűbb játékosa, a csodálatos Anna Kournikova is.

És nem tévedünk semekkorát, ha leírjuk, hogy szinte fél Magyarország szerelmes volt a bájos sportolóba.

A bájos teniszező 2001-ben hozzáment a híres énekeshez, Enrique Iglesiashoz, aki szintén a 2000-es évek első évinek egyik legikonikusabb előadója volt. A későbbi pár még az Escape című dal klipjének forgatásán ismerkedett meg.

A páros immár 21 éve elválaszthatatlan. Az évtizedek alatt pedig három gyönyörű gyermekük is született, ikreik, Nicholas és Lucy idén decemberben már betöltik az ötöt, míg a legkisebb családtag, Mary januárban lett kettő.

A Femina most kiszúrta, hogy a pár Instagram-ra feltöltött egy elképsztően cuki képet egy családi kis kikapcsolódsáról, amelyen az egész család látszódik, a legnagyobbaktól egészen a legapróbb családtagig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás