promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség rendszeresen kidőlt a napi ötszöri szextől – aztán kitaláltak egy jó gyógyírt erre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brazil asszonyka nehezen bírta a hét évvel fiatalabb férje tempóját.

A 33 éves Mimi Boliviana és 7 évvel fiatalabb férje a hatalmas, hosszan elnyújtott szexcsaták hívei. Olyan intenzitással élték mindig is a nemi életüket, hogy az asszonyka nem egyszer kidőlt tőle. Aztán úgy gondolták, hogy a lepedőakrobatikát új irányba terelik.

Regisztráltak az erotikus OnlyFans oldalra, ahol előttük már jó néhányan szereztek mesés vagyonokat felnőtt tartalmak feltöltögetésével. Ma ők havi 31 ezer fontnál (közel 14 millió forintnál) tartanak, ami jó kis bevétel, figyelembe véve, hogy ki sem kell szállniuk az ágyból.

A Brazíliában élő Mimi saját bevallása szerint naponta akár 5-ször is odaadja magát a férjének, márpedig ennyi látványos akciót tényleg vétek volna nem közszemlére tenni. Amióta fizetős műsort csináltak belőle, azóta részben „kötelező” is sűrűn szexelniük, pedig a hölgy azt mondja, hogy ez néha már-már az egészségét veszélyezteti.

A szépséges asszonykával alkalmanként előfordul, hogy a férje ügyeskedése közben leesik a vércukorszintje, és így az is megtörtént, hogy szeretkezés közben egyszerűen elájult. A férfi azonban észnél volt, és egy kis édességgel rögtön életre keltette.

A heves párocska ma már egy hónap alatt bőven megkeres annyit a produkcióiból, amennyi egy átlag brit éves fizetése – a magyarról nem is beszélve. A havi előfizetés 8 font, az éves pedig 60 font, vagyis nagyjából a Netflix díjszabásaival dolgoznak.

„Imádom kiélni a szexuális fantáziáimat, különösen így, hogy anyagi hasznunk is van belőle. Nagyon szokatlan fantáziáim vannak”

– csinált kedvet Mimi ahhoz, hogy még többen meg akarják nézni a videóikat. Nagylábon élnek, luxusutazásokra költik a pénzük egy részét, ahol persze újabb felvételeket tudnak készíteni, így a befektetés egyértelműen megtérül számukra. Az esküvőjüket Dubajban tartották, nászútra a Maldív-szigetekre mentek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás