promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„El sem hiszem, hogy nincs többé” - Berki Krisztián édesanyja is megszólalt a tragédiáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián édesanyja, és felesége is teljesen összetört a sztár halála után.

Pénteken szinte az egész országot megrázta a hír, hogy 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt a botrányairól elhíresült Berki Krisztián. A hírességnek állítólag megállt a szíve, de az még nem derült ki pontosan, hogy miért – a rendőrség viszont elvileg kábítószergyanús anyagot talált nála, ami könnyen lehet, hogy szerepet játszott a halálában.

Most Berki Krisztián édesanyja is megszólalt fia elvesztéséről, és azt is elárulta, hogy mikor kaphatunk esetleg válaszokat arra a kérdésre, hogy valójában mi okozta a sztár halálát.

„El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor. Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott”

mondta elcsukló hangon Berki Krisztián édesanyja.

Berki Mazsi, az elhunyt botrányhős felesége már közzétett egy szívszorító posztot a családi tragédiával kapcsolatban, de bővebben még nem nyilatkozott a szomorú esetről. Állítólag a munkába temeti magát és a Berki Krisztiánnal közös gyermekükkel tölti az idejét, hogy ne hatalmasodjon el rajta a mérhetetlen gyász.

Berki Mazsiról is nyilatkozott Berki Krisztián édesanyja:

„Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás