promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tangaharc: Jean-Claude Van Damme lányának, vagy Lady Gagának van jobb feneke?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar sztárokkal is nosztalgiáztunk egyet bikiniben, így előkerültek Mihalik Enikő és Gáspár Evelin fürdőruhás képei is.

Jövő héten már 30 fok lesz az előrejelzések szerint, szóval valóban be fog indulni a bikiniszezon. A strandolók tényleg örülhetnek, mivel állítólag a Balaton vize is elérheti a 20 fokot.

Hogy hány magyar celeb fog fürdőruhára vetkőzni, az majd kiderül, de mi a heti első válogatást egy kis nosztalgiázással kezdtük. Olyan hazai hírességeket láthattatok bikiniben, mint Szabó Zsófi, Gáspár Evelin, vagy a világsztár modell Mihalik Enikő.

Lady Gaga már megmutatta milyen fürdőruhát vett fel legutóbb, és ott a feneke került reflektorfénybe. A sztár villantására több mint másfélmillió lájk érkezett. Ezután két fitneszmodell következett, akik közül az egyik Rubint Rella, akinek rengetegen gratuláltak a legutóbbi versenyéhez, ahol két díjat söpört be a magyar szépség.

Nincsen hét Demi Rose erotikus pózai nélkül. A fenekéről és a kebleiről is tökéletes fotók készültek. Ilyen fürdőruhában még nem igazán láthattátok az influenszert.

Ismét megmutattuk nektek egy neves pornósztár friss fotóit. Abella Danger az Instagram oldalán sem szokta visszafogni magát. Már alapból arra kellene egy 18-as karika, ahogyan jégkrémet eszik – túl dögösen teszi.

Végül el lehet dönteni, hogy Lady Gagának, vagy éppen Jean-Claude Van Damme lányának van-e jobb feneke. Bianca Van Damme egy igazán tüzes tangában mutatta meg magát a nagyvilágnak.

Tolvai Reni közben ismét elővette a vadmacska énjét, de a felnőtt filmes Eva Elfie is egyedi képekkel tudott elvarázsolni mindenkit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás