promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Meghan Markle és Harry herceg döntöttek, és innen már valószínűleg nincs visszaút - II. Erzsébet örülhet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hónapok óta cikkeznek erről az újságok, most megtörténik.

Folyamatosan olvashatunk cikkeket, szinte futószalagon jönnek, amelyek azt találgatják, hogy vajon szakítani fog-e a hercegi pár a közejövőben, Meghan Markle és Harry herceg. Egy testbeszéd szakértő például gondos elemzések kapcsán jutott arra a következtetésre, hogy nincs minden rendben köztük. Nick Davies erre a következtetésre azokból a képekből jutott, amelyek akkor készültek, amikor a pár Európába érkezett.

Más bennfentes források pedig arról nyilatkoztak, hogy a pár nagyon sokat veszekszik, sőt, Harry herceg külön is alszik Meghantól. Sőt, egyes beszámolók szerint olyannyira elfajult a viszony köztük, hogy Meghan a telefonján követi Harry herceg lépéseit.

A találgatások szinte szünteleneül jönnek a médiából, ám egyelőre úgy tűnik, hogy a pár kitart egymás mellett. Sőt, most egy újabb lépéssel közelebb lépnek a brit királyi családhoz, akiktől korábban két nagy lépéssel eltávolodtak.

Az elmúlt hetekben a brit és a magyar sajtó is attól volt hangos, hogy vajon megtörténik-e a várva várt nagy találkozó Meghan Markle és Harry herceg második gyermeke, a tizenegy hónapos kis Lilibet és kedves dédije, őfelsége, azaz II. Erzsébet között. Hiszen a dédunoka és II. Erzsébet még sosem találkoztak, ezért pedig például Meghan Markle apja éles kritikát is fogalmazott meg a hercegi párral kapcsolatban.

A pár most bejelentette, hogy döntöttek, nem kell többet találgatni, az Egyesült Királyságba utaznak majd Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségére. A Sussexiek szóvívője pedig megerősítette, hogy az egész család megy az ünnepségre, Meghan, Harry, Archie és Lilibet is.

Érdekelnek még érdekességek a királyi családról?

(via People)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás