promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard a kapcsolatuk kezdetéről vallott Johnny Deppel - Súlyos titkot kellett őriznie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A most is folyó bírósági ügyben a héten a nő meséli el a történteket.

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatáról egyre több részlet derül ki a pereskedésük közben. A színésznek az előző napokban sikerült maga mellé állítani a nyilvánosságot, viszont most akár meg is fordulhat a kocka, ugyanis Amber Heard meséli el az ő oldalát.

A színésznő elmondta, hogy a kettejük közötti kémia Johnny Deppel már a kezdetektől tagadhatatlan volt, annak ellenére, hogy mindketten kapcsolatban voltak, amikor találkoztak és együtt dolgoztak.

A páros Rumnapló meghallgatása után ismerkedett meg egymással. Ahol a színésznő szerint már flörtöltek, igaz még több nem történt, csupán a filmben csattant el csók kettejük között.

Amber Heard azt mondta, hogy csak évekkel később kezdték meg a fizikai kapcsolatukat, amikor újra találkoztak a Rumnapló sajtókörútján. Egy este a sajtó után Depp meghívta a szállodai szobájába. Állítólag azt hitte, hogy a film rendezője csatlakozik hozzájuk, de nem így történt.

A vallomása szerint Johnny Depp a kapcsolatáról kérdezte őt, mire elárulta, hogy szakítottak. A színész pedig azt válaszolta, hogy szétmentek a gyermekei anyjával. Ezután vörösbort ittak, és a színésznő szerint már érezhető volt, hogy lesz köztük valami. Az este végén állítólag meg is csókolta Amber Heardöt.

Ezután a sajtókörút alatt találkozgatni kezdtek, de titokban tartották. Johnny Depp a színésznő elmondása szerint azért nem akarta nagy dobra verni a kapcsolatukat, mert a világ nem tudott arról, hogy szétmentek Vanessa Paradisszal, és házasságtörőnek bélyegeznék.

Amber Heardben ez megkongatta a vészharangot, de elhitte a férfinak, hogy csak a gyerekeit akarja így védeni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás