promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zacher Gábor ezt gondolja Berki Krisztián haláláról
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zacher Gábor is megszólalt Berki Krisztián haláláról.

Berki Krisztiánt péntek reggel holtan találták a IX. kerületi lakásában. A helyszíni vizsgálat során a rendőrség kábítószergyanús eszközöket talált a médiaszemélyiség otthonában, ami miatt büntetőeljárás fog indulni.

Mint kiderült, Berki és Mazsi között heves veszekedés zajlott le a tragédia estéjén, ami önmagában sem tett jót Krisztián szívének, de elsősorban a vita után bevett kábítószer okozta a halálát. Az RTL Híradó megkereste dr. Zacher Gábor oxyológust, aki elmondta, hogy hosszútávon bizonyos, a testépítéshez használt szerek növelik a szívleállás kockázatát.

„Ezeknek a szereknek nem csak akut hatásuk van, hanem tartós szedés esetén - akár egy anabolikus szteroidról van szó, akár növekedési hormonról - ezek azért a szív izomzatára nem pozitív irányba hatnak. Magyarán szólva a szívizomzat is megnövekszik, de nem funkcionalitásában”

- magyarázta a szakember.

Berki Krisztiántól rengetegen megemlékeznek a közösségi médiában, nemrég az ország éles nyelvű kritikusa, Puzsér Róbert is egy terjedelmes írást publikált az egykori labdarúgóról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás