promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas fenékvillantással ért véget a Szerencsekerék
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 Sydney van den Bosch fenekével reklámozta a Szerencsekerék utolsó adását, aztán le is adta.​

A Szerencsekerék továbbra is a TV2 egyik legsikeresebb napi műsora. Mióta elindult a 2. évad, az ország legpörgősebb showjának nézettsége folyamatosan emelkedett, és most már nem csak napi, de heti átlagos szinten is szép eredményeket produkál.

Kasza Tibi műsora a 17. héten elérte azt, hogy már az RTL Klubon futó Keresztanyu című sorozat aktuális epizódjait utasította maga mögé. A Szerencsekerék múlt hét hétfőn és csütörtökön is a makkosszállásiak elé tudott kerülni, és bár a keddi és a szerdai napokon csak közepes nézettséget produkált, hétfőn, csütörtökön, és pénteken is jó számokat hozott a TV2-nek.

Ez azért is szép eredmény, mert múlt hét csütörtökön a TV2 egyetlen árva szó nélkül egy ismétlést rakott be, az első évad azon adását, amelyben Tóth Gabi volt a sztárvendég. Ezt később sem magyarázták meg, péntektől ugyanúgy az új részeket sugározták.

Azonban a Szerencsekerék 2. évada péntek este véget ért: az évadáró adásban R. Kárpáti Péter játszott, akit a tv-nézők leginkább a Barátok közt című sorozatból ismerhetnek, mint Berényi András megformálója.

Az utolsó adáshoz a TV2 olyan promóvideót tett közzé, amelyben Kasza Tibi és Sydney van den Bosch megpróbálják reprodukálni a Dirty Dancing azon pillanatát, mikor Patrick Swayze a magasba emelte Jennifer Grey-t. Ez azonban nem jött össze, helyette a szerencselány egy hatalmasat villantott, mikor a fenekénél felcsúszott a rövid ruhája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás