promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izgató, kreol szépség elmesélte, milyen volt idegenekkel ágyba bújni egy őrült tévéműsorban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A régóta együtt lévő párok kapcsolatának erősségét próbálták tesztelni.

A brit Channel 4 csatornán futó, Open House című műsor érdekes kísérletre vállalkozik. Egymásban tökéletesen megbízó párokat keresnek, akiket aztán bedobnak néhány mutatós hölgy és jóképű srác közé, hogy teszteljék a hűségüket. Vagy akár azt, hogy a félrelépéseket kibírja-e a kapcsolatuk.

Az egykori modell Precious Muir is csatlakozott ehhez a szokatlan kalandhoz, mégpedig egyedül, vagyis a csábítók táborát növelve. Aztán persze részletesen be is számolt arról, mi történt a kamerák előtt, és a színfalak mögött.

Az egzotikus szépségű hölgyet négy pár is kiválasztotta, ő pedig igyekezett sportszerűen játszani, ám csalódottan vette észre, hogy a többi csábító inkább az egyéjszakás szexkalandok lehetősége miatt regisztrált, nem pedig a show kedvéért.

Amikor a kamerák megálltak, akkor indult be az igazi vadulás. A srácok és csajok meztelenre vetkőztek a medence mellett, és egész éjszaka egymás testének felfedezésével voltak elfoglalva. A producerek mindezt hagyták, így a helyszínül szolgáló ház csak úgy zengett a szeretkezések hangjától.

Maga a 37 éves Precious sem fogta vissza magát egy idő után, bár ebből a nézők vajmi keveset észlelhettek, hiszen a forgatások idején mindenki szolidabban viselkedett. Természetesen a modell mindezért pénzt is kapott, ezért fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem prostituáltnak szegődtették.

„Ha részt veszel egy tévéshow-ban, akkor persze óradíjat kapsz a forgatások idejére. Ha nem kerül sor szexre, akkor is odaadják a fizetést”

– hangsúlyozta a nő. Sokan erre is játszottak, nem feltétlenül csipkedték magukat azért, hogy édeshármasba bonyolódjanak. Bőven elég volt nekik a pénz és az éjszakai potyaszex.

„Én azt tettem, amit tennem kellett, szívesen csatlakoztam a párokhoz”

– válaszolt Precious nevetve arra a kérdésre, hogy ő is csak a „túlélésre” játszott-e inkább. Egy harmincas pár, Jess and Mike körében töltötte a legforróbb perceket, akik egyébként együtt készítenek fülledt tartalmakat. Viszont hárman addig még nem voltak egy ágyban, és a dolog nem is sült el túl jól, mert a női fél gyorsan féltékeny lett a gazellatestű modellre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás