promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Törvényes orgiát csapnak egy szigeten, gumi nélküli élvezetekkel és füvezéssel
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem filmről van szó, a Szex-sziget valóban létezik, és régóta működik.

Fülledt erotikájú találkozásra nyílik lehetősége idén tavasszal néhány tucat merész férfinak és nőnek. A Szex-szigetnek (Sex Island) nevezett májusi megabulit ugyanakkor sokan egyszerűen csak egy felelőtlen orgiának tartják.

A májusi, négy napig tartó őrületre 4500 dollár (azaz bő 1,6 millió forint) a beugró, de ezért cserébe full-extrás kiszolgálást kapnak a résztvevők. A szervező Good Girls Company korlátlan szexet ígér, ráadásul óvszeres védekezés nélkül, illetve az alkoholt és drogokat sem tiltják ki a buliból.

Az ötlet nem újdonság, hiszen – mielőtt bárki megbotránkozna miatta – már korábban is tartottak efféle orgiákat, csupán a koronavírus-járvány miatt kellett egy kisebb szünetet tartani. A résztvevőket privát szállásokon helyezik el a Szex-szigeten, és minden földi jóval elhalmozzák őket.

A „korlátlan” szex (és itt jön az apróbetűs rész) valójában két lánnyal való hancúrozást jelent, illetve arra is lehetőséget adnak a szervezők, hogy a csajokat – ha valamiért éppen nem jönnek be neki – az illető férfi kicserélhesse egy másik vendég partnereivel.

A hölgyeket természetesen komoly előzetes orvosi vizsgálatnak vetik alá, és persze a férfiakat is csak egészségesen szabadítják rá a társaságra. A helyszínen lehetőség lesz HIV-szűrésre, illetve más, szexuális úton terjedő betegségek szűrésére.

A létszám limitált, összesen 50 fickós fickó vehet részt a partin. Ebből már könnyű kiszámolni, hogy 100 hölgy lesz majd velük a három éjszakás kalandtúra során. A drogok pedig elsősorban füveket jelentenek, nyilván a vadabb dogokat ezen a helyen sem promótálják.

A helyszínről a szervezők szemérmesen hallgatnak, nyilvánvalóan nem szeretnék, ha a bulit bigott és prűd tiltakozók zavarnák meg. A Daily Star című lap szerint korábban a Venezuelához közeli Isla Margarita volt a Szex-sziget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás