promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Katalin hercegné eltitkolt ikertestvére?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő a hasonlóság!

Elsőre mindenki azt hiszi, hogy Kate Middleton van a videókon, pedig a hasonmása teszi közzé őket TikTokon.

Brittany Dixon, egy Ausztráliából származó művész a közelmúltban felkeltette a TikTok-felhasználók figyelmét a Cambridge hercegnőjével való elképesztő hasonlóságával. Követői még arra is biztatták Dixont, hogy jelentkezzen a Netflix legutóbbi casting felhívására, amiben éppen azt a színésznőt keresik, aki Katalin hercegnét alakítaná a The Crown sorozatban.

„Rendben, mindannyian zaklattok, hogy ezt csináljam”

– írta Brittany Dixon a videóhoz, amiben megmutatta, hogy mennyire hasonlítanak Katalinnal. Majd egy másikban bejelentette, hogy tényleg jelentkezett a szerepre.

Elmondta, hogy egy szelfit kellett küldenie, néhány általános információt, és egy 30 másodperces videót, amelyben arról beszél, amit szeret.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp Thousand Miles - The Kid LAROI

A két nőnek nemcsak a külseje hasonló, hanem a művészet iránti szenvedélyük is. Dixon festő, aki megosztja a műveit TikTokon, Kate pedig művészettörténetet tanult.

Kataliné valószínűleg egy kisebb szerep lesz a Netflix The Crown sorozatában, ami a brit királyi családról szól, feltehetőleg a kapcsolatának az elejét fogják bemutatni Vilmos herceggel.

@brittanydixonart Reply to @normanfrock tehe yolo! Just wanted to thank you guys for being so kind! #katemiddleton #thecrown #thecrownnetflix #fyp #artist original sound - Brittany Dixon
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás