promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hiszed Schobert Lara csak a bikinis testével és a fenekével hódít?
Borítókép:  Lara Schóbert csatorna - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A villantások mellett Schobert Norbi és Rubint Réka lányának komoly tervei vannak, és már most kihozza magából a maximumot.

Schobert Lara egészen fiatalon betört influenszerként a médiába, amiből szép kis zsebpénzt tud magának összekalapozni. Az Instagram-oldalán már 205 ezren követik, és a rajongók száma napról-napra növekszik, ahol sok reklámot is bevállal.

Schobert Norbi és Rubint Réka sokáig nem volt megelégedve az alakjával, de ma már egyre gyakrabban oszt meg bikinis képeket magáról. A lenti cikkünkben meg is nézhetitek, hogy milyen csábító fotókkal sikerült rengeteg lájkot összegyűjtenie.

Anno egy interjúban elmesélte, hogy semmiképpen se szeretne alkalmazottként dolgozni, hanem egy saját vállalkozást lát maga előtt a jövőben. Persze hogy mibe szeretne belevágni, az még teljes mértékben titok.

Most az az első és legfontosabb, hogy Lara sikeresen letegye az érettségit. Már itt is látszik, hogy ő nem csak az Instagramos-villantásokból szeretne megélni.

Rubint Réka a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában mesélt arról, hogy a lánya magasra tette a lécet, mivel angolul érettségizik matematikából és történelemből, és emelt szintű angolt csinál majd csütörtökön. Ha ezt Schobert Lara ügyesen összehozza, akkor automatikusan megkapja az emelt szintű angol nyelvvizsgát.

Bereczki Zoltánnak műsorvezetőként el is akadt a szava, hogy Lara már ilyen fiatalon milyen maximalista.

Schobert Larának komoly tervei vannak, mivel anno elárulta, hogy mindenképpen 30 éves kora előtt szeretne gyereket, és ha megadatik, akkor kettőt is. Schobert Norbi és Rubint Réka lányára még vár a szerelem - a közösségi médiában beszélt arról, hogy nem várja el, hogy a jövendőbeli barátja hasonlóan álljon a sporthoz, mint ő, de azért ne éljen egészségtelen életet.

Tényleg nem várja el, hogy minden az ölébe pottyanjon, például a saját autóját az összespórolt pénzéből vette meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás