promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egymással szeretkezik a testvérpár, akik törvényessé akarják tenni a vérfertőzést
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Susan Karolewski 20 év után találkozott elidegenedett idősebb testvérével, akivel később törvénytelen kapcsolatba kezdett, és 4 gyerekük született.

A vérfertőző testvérek továbbra is azt akarják elérni, hogy a kapcsolatukat betiltó törvényt módosítsák Nagy-Britanniában. Patrick Syuebinget a húgával, Susan Karolewskival 20 évvel azután találkozott, hogy a férfi egy nevelőotthonba került Kelet-Németországban, miután az apja megtámadta.

Fél évvel azután, hogy újra találkozott biológiai családjával, az akkor 23 éves Susan, aki mentálisan visszamaradott, elkezdett bátyjával egy ágyban aludni az anyjuk, Ana Marie halála után.

A törvénytelen kapcsolatból 4 gyerek született, ebből kettő súlyos fogyatékkal élő.

2001-ben a pár megesküdött, hogy megváltoztatják a testvérek közötti szexet tiltó törvényt, amit 2012-ben az Emberi Jogok Bíróságáig vittek.

Patrick ekkor második börtönbüntetést töltötte vérfertőzés vádjával.

„Azt akarjuk, hogy a törvényt, ami a vérfertőzést bűnnek tartja, töröljék el. A család feje lettem, és védenem kellett a húgomat. Ő nagyon érzékeny, és ezalatt a nehéz időszak alatt segítettünk egymáson, majd a kapcsolatunkból testiség lett. Nem is tudtuk, hogy bármi rosszat csinálunk, mikor elkezdtünk szeretkezni. Nem gondoltunk arra, hogy használjunk óvszert, mivel azt sem tudtuk, hogy törvénytelen lefeküdni egymással”

– idézte a férfit a Mirror.

Susan hozzátette, hogy a szerelmük felnőttként kiteljesedett, és valóban igazi, amit egymás iránt éreznek.

„Nem tudunk mit tenni ellene. Mindketten vonzódtunk egymáshoz, aztán a természet átvette felettünk az irányítást. Ilyen egyszerű”

– mondta a lány. A párocskát ide kattintva tudjátok megnézni egy fotón.

A Mirror leírta, hogy jelenleg 22 nemzet van a világon, ami nem tiltja a vérfertőzést, köztük Franciaország, Argentína, Brazília, Japán, Dél-Korea és Törökország.

Magyarország nincsen köztük, itt aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, a bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A bűncselekmény miatt nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.

A vérfertőzést gyakorlók halállal büntethetők Afganisztánban, Iránban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségben és Nigériában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás