promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka feszes szexistennőként pózolt, a bikinis fotója legalább két fokot emel a hőmérsékleten
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aprócska bikiniben mutatta meg a tökéletesen kidolgozott testét Rubint Réka, ezzel pedig mindenkit boldoggá tett.

Akik követik Rubint Rékát Instagramon, azok tudják, hogy a népszerű fitneszedző mennyire elfoglalt, hiszen a posztjai alapján hol az ország különböző pontjain tart edzéseket, hol televíziós műsorokban szerepel, hol külföldre viszi a mozogni vágyókat, hogy meseszép környezetben élvezhessék a testmozgás örömét – nemrég például Zanzibárba ment az Alakreformosokkal, ahol készült is róla egy szexi felvétel.

Rubint Réka nem áll le, ráadásul pontosan tudja, hogy a hibátlan, feszes testének látványa tökéletesen elég ahhoz, hogy meghozza az emberek kedvét egy kis edzéshez.

Schobert Norbi felesége nemrég egy újabb figyelemfelkeltő, forró bikinis fotó kíséretében osztotta meg a több mint 366 ezer követőjével, hogy hol lesznek a következő előadásai, ahol szinte bárki csatlakozhat hozzá egy jó hangulatú fitneszfoglalkozáson.

A csábító képen egy falatnyi, csillogó fürdőruhában pózol Rubint Réka, miközben határozott arccal fürkészi az elé tárulkozó vizet, és valószínűleg éppen azon elmélkedik, hogy van-e még olyan szakmai hegycsúcs, amit nem mászott meg az utóbbi évtizedekben – valószínűleg nincs, hiszen a híresség már eddig is felfoghatatlan sikereket ért el.

Íme Rubint Réka bikinis fotója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás