promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorul a hurok Johnny Depp exének nyaka körül? Kétségbeesett döntést hozott Amber Heard
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amber Heard még tesz egy utolsó, kétségbeesett próbálkozást arra, hogy elintézze, ne Johnny Depp mellett álljanak az emberek.

Hollywoodban máris az évtized perének nevezik azt az 50 millió dolláros jogi csatát, amit Johnny Depp vív a bíróságon az exfeleségével, Amber Hearddel, aki évekkel ezelőtt erőszakkal vádolta a világsztárt, és ezzel egy életre tönkretette a karrierjét – de mint kiderült, valószínűleg pont, hogy a színésznő bántalmazta A Karib-tenger kalózai sztárját, ráadásul többször is hazudott.

A közvélemény Johnny Depp mellett áll, hiszen az eddigi információk alapján elég aljas dolgokat követett el ellene Amber Heard, utána pedig áldozatként sajnáltatta magát a sajtóban – és ugyan egyelőre még nem derült ki a teljes igazság, nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő is tudja, hogy szorul a hurok a nyaka körül, ezért a minap komoly döntést hozott.

Amber Heard kirúgta a teljes PR csapatát, akiknek az volt a dolguk, hogy kivédjék valahogy az őt ért vádakat, és jó színben tüntessék fel a nyilvánosság előtt.

Bizonyos szempontból érthető a kétségbeesettnek tűnő döntés, hiszen az utóbbi hetekben szinte csak negatív dolgokat lehetett hallani Amber Heardről, viszont az is biztos, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolga a csapatának úgy, hogy folyamatosan egyre mocskosabb és mocskosabb dolgok derültek ki róla.

Amber Heard már meg is találta az új PR-os gárdáját, ráadásul az a Shane Communications fogja kezelni a nyilvános ügyeit, akik évekkel ezelőtt egyszer már nekimentek Johnny Deppnek, szóval nem először veszik fel ellene a kesztyűt – de jobb, ha minden tag felköti a gatyáját, mert a jelenlegi közhangulat mellett szinte lehetetlen lesz „hőst” csinálni a színésznőből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás