promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi végre megmutatta - Ezt csak egy maréknyi ember láthatta eddig!
Borítókép:  youtube.com/M5 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdolna egy kifejezetten őszinte poszttal jelentkezett anyák napja alkalmából.

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi már hosszú ideje szeretett volna gyermeket, februárban pedig valóra vált az álma, és hármasikrei születtek. A pici Lujza, Keve és Zalán szerencsére jól vannak, ahogy az aranytorkú anyuka is, bár azért elég megterhelő neki ez a kezdeti időszak, főleg három babával – erről árulkodik a mostani, anyák napján kirakott bejegyzése is.

„Szeretem ezeket a csendes perceket a gyönyörű [...] babaszobánkban. No és vannak azok a percek, amikor bomba robban. (abból van több) Fárasztó, de csoda napok ezek”

– írta Rúzsa Magdolna, aki végre a csodás babaszobát is rendesen megmutatta a követőinek, akik teljesen odavoltak érte, hiszen a híresség valóban remekül berendezte a helyiséget a három csöppségnek.

Rúzsa Magdi az anyai örömök kiélvezése mellett máris a színpadra való visszatérését tervezi, így ha minden jól megy, akkor a rajongóknak már nem kell sokat várniuk arra, hogy kedvencük újabb remek koncertekkel ajándékozza meg őket, ahol minden bizonnyal a legnagyobb slágerei is felcsendülnek majd – de addig is mindenkinek türelmesnek kell lennie.

Itt lehet megnézni Rúzsa Magdolna gyönyörű babaszobáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás