promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő a családi nyaralásról nézett képeket, az egyik fotó úgy lesokkolta, hogy azonnal válás lett a vége
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TikTok az utóbbi években futószalagon hozza az elképesztő történeteket.

Az utóbbi pár évben az egyik legjobban pörgő közösségi oldal a TikTok lett, a videómegosztó Magyarországon is elképesztően tarol. Nemrégiben pedig még egy mérés azt az eredményt is kihozta, hogy bizony 15 hosszú esztendő után véget ért a Google világuralma, CloudFlare mérései szerint a TikTok ugyanis brutálisan megizmosodott, majd a leglátogatottabb oldal lett. 

A TikTok kontentgyártási szempontból is rengeteg újat hozott, hiszen olyan tartalomformák indultak el rakétagyorsasággal a világhírnév felé, és lettek többek között magyarok százezreinek imádott kontentjei, mint például a titkos szoba tematikájú anyagok, amelyekben a userek elképesztően meredek dolgokat mutatnak be, titkos szobákat, átjárókat, amelyeket sokszor a saját házukban fedeznek fel.

Ám a TikTok-on előszeretettel osztanak meg intrikus tartalmakat is, egy felhasználó, Natalie, pédéul arról számolt be, hogy Floridában nyaraltak, többek között pedig meglátogatták az orlandói Disneylandet is, ám utólag a családi vakáció képeinek nézegetése elég nagy fordulatot vett.

Natalie ugyanis észrevetette az egyik fotón, hogy férje és a babysitter, a dadus, akit magukkal vitték Disneyland meglátogatás alakalmával, túl közel kerültek egymáshoz.

Főlg egy olyan kép lett neki gyanús, amikor ő a gyerekekkel a hullámvasúton az első sorban ült, mögötte pedig a férje és a dadus egymáshoz simulva ültek, mindez pedig éppen Natalie mögött történt, ám a fotók újranézése nélkül nehezen jöhetett volna rá erre.

Natalie és férje kapcsolata végül válásig jutott, a férj pedig később összejött a dadussal, még gyerek is született a kapcsolatukból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás