promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Kulcsár Edina tényleg G.w.M exét utánozza? Háború lesz ebből?
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly vádakkal illették Kulcsár Edinát, aki nem bírta szó nélkül hagyni a dolgot.

Már hónapok teltek el azóta, hogy Kulcsár Edina bejelentette a válását Csutitól, majd szinte egyből nyilvánosságra hozta, hogy összejött G.w.M-mel, aki nem sokkal korábban szintén szakított gyermekeinek édesanyjával, Nagy Melanie-val – Kulcsár Edina és G.w.M pedig azóta is látványosan boldogok együtt.

Kulcsár Edina és Csuti a botrány ellenére a jelek szerint jó kapcsolatot ápolnak, G.w.M és Nagy Melanie között viszont áll a bál a tartásdíj miatt, így lehet, hogy bírósági ügy lesz ebből – szóval nem éppen nevezhető rózsásnak a viszony, kivéve, ha kifejezetten a tüskékre gondolunk.

Talán éppen ezért is furcsállta egy kommentelő azt, hogy Kulcsár Edina új haja szerinte eléggé hasonlít Nagy Melanie frizurájához, vagyis az egykori szépségkirálynő utánozza G.w.M exét – hát persze, hogy nem maradt reakció nélkül ez a „szörnyű” vád.

„Bocsi, de nem igazán nézem, hogy neki milyen a haja, de nyilván láttam a különféle médiás szerepléseiben amik szembe jöttek velem, és ha jól emlékszem, neki szőke, mint a legtöbb balayage, az enyém pedig vörös! Szóval semmi érdekes nincs ebben. Tavaly is befestettem a hajam nyár előtt és 6 évvel ezelőtt is hasonló volt a hajszínem, csak most annál is világosabb. Persze, azt hiszel amit csak szeretnél”

– válaszolta Kulcsár Edina.

A több mint 630 ezres követőtáborral rendelkező Kulcsár Edina valóban nem szorul arra, hogy bárkit is utánozzon a stílusával, így elég valószínű, hogy igazat mond, és nem Nagy Melanie „inspirálta” őt – bár tény, hogy egy ilyen „fricska” elég ütős lenne bizonyos szempontból a részéről, de annak jó eséllyel celebháború lenne a vége.

Íme Kulcsár Edina új haja:

Itt pedig Nagy Melanie frizurája, hogy mindenki el tudja dönteni, valóban hasonlítanak-e:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás