promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: Tóth Andi újdonsült választottjával, egy titokzatos Brúnóval sétálgatott nyilvánosan - hihetetlenül cuki történet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kis aranyos történet a hétvége előtt.

A magyarok egyik kedvenc énekesnője, Tóth Andi, aki számtalan egyéb versenyben is kipróbálta magát az elmúlt időszakban, így többek között párjával, Andrei Mangrával megnyerte a Dancing with The Stars második magyar évadját is. Tóth Andi egy igazi győztes típus, aki mindig maximumra törekszik mindenben. Nemrégiben megjelent új klipje, a Nem és Nem szám videója 8 nap leforgása alatt közel félmillió lejátszással száguld már a Youtube-on.

Íme az elképesztően népszerű dal:

Nem sokkal korábban Tóth Andi nyilvánosan okozott nagy feltűnsét egy bevásárlóközpontban Budapesten, hiszen nem akárkivel sétálgatott az óriási épületben, hanem Brúnóval, aki egy hihetetlenül aranyos plüssmackó, Tóth Andi pedig büszkén mutatta meg a közösségi oldalán egy Instagram sztoriban, amely csak 24 óráig elérhető megtekintést ad, hogy újdonsült választottjával éppen sétálgatnak.

Tóth Andi átkarolta őt, így vonultak. Egyszerűen nem tudott ellenállni neki.

Tóth Andi tehát most egy plüssmackóval hívta fel magára a figyelmet. korábban amúgy többször is beszámolt arról az énekesnő, hogy méregzöld Mustangja után rengetegen felismerik őt az utakon is, sőt, még a nyomába is erednek olykor, hogy láthassák őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás