promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: Meghan Markle mindvégig csak eszköz volt Harry herceg kezében?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg maga is ott akarta hagyni a királyi családot, Meghan Markle pedig jó indokot jelentett.

Tina Brown, a Vanity Fair volt szerkesztőjének az új könyve a The Palace Papers a brit királyi család tagjairól szól. Ebben leplezi le, hogy mi is volt valójában a Sussexiek fejében, amikor úgy döntöttek, hogy otthagyják a királyi életüket. Meghan hercegné pénzre akarta váltani a hercegi címüket, ami viszont Angliában nem lett volna lehetséges.

„Azt akarták, hogy a tevékenységüknek legyen egy kereskedelmi ága. Ez volt a buktató. Meghan minden bizonnyal látta az üzletet, amit azért lehetett kötni, mert királyi családtagok voltak”

– állítja a szerző.

„Ez egyfajta éhség volt, hogy kihasználja a globális befolyást, mellette viszont kötöttségek nélkül éljen pompás házakban.”

Brown azt sugallta, hogy Meghant Michelle Obama inspirálta, és a vagyon mellett a rangot is meg akarta szerezni. Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy Harry Meghan nélkül is el akarta hagyni a királyi családot.

„Egy nagyon közeli tanácsadója azt mondta nekem, hogy »mindig is tudtuk, hogy egy bizonyos ponton el fog menni, nagyon boldogtalan volt.« Még a királynő is tudta”

– meséli Brown.

„Tényleg úgy gondolom, hogy Harry maga is ki akart lépni. Meghan megadta Harrynek az eszközöket a távozáshoz. Megértette az ügynökök és az alkuk világát. Úgy értem, ez nem Harry világa volt, de hirtelen Meghanban egy világlátott stratégát talált, akiben úgy döntött, hogy minden más tanácsadója fölött megbízik.”

A párnak nehéz dolga van, mióta elhagyta a királyi családot. Szerinte Meghan nehezen találja a helyét, a Sussexiek nem is tudták, milyen nehéz lesz az életük, amikor elszakadnak a palotától.  

„Mindketten teljesen alábecsülték, milyen lesz a királyi család nélkül. A palota elképesztő összehívó erővel rendelkezik, a világ minden fontosabb meghívása ezen a csatornán keresztül érkezik. Most mindez megszűnt.”

Bár aláírtak a Spotify-jal és Netflix-szel, egyik projekt sem indult be igazán, az is kétséges, hogy meghosszabbítják-e a szerződésüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás