promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra bevállalta: félmeztelenül pózolt, és láthatóan nagyon élvezte
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra egy egészen intim videót rakott ki magáról, amin egy kádban láthatjuk őt.

A TV2 sikeres műsorvezetője, Ördög Nóra folyamatosan bizonyítja tehetségét a televíziók képernyőjén, közben pedig rengeteg különböző projektet dédelget a háttérben, és még a családjára is kell időt szánnia. A híresség tényleg sok-sok vasat tart a tűzben, és úgy tűnik, hogy most végre megoszthatja a világgal az egyik legfontosabbat – ráadásul nem akárhogy, hiszen a nagy bejelentésnél többet mutatott magából, mint általában.

Ördög Nóra megosztotta a követőivel, hogy hamarosan a boltok polcaira kerülnek azok a MyKind természetes haj- és testápoló termékek, amiket a családi utazásaik ihlettek – és mindezt egy olyan reklámvideóval tudatta az emberekkel, amiben félmeztelenül, mosolyogva pózol egy fürdőkádban.

A videó végén még a műsorvezető férje, Nánási Pál, illetve a két gyerekük is megjelenik, így mindenki láthatja, hogy ez egy nagy, közös, családi projekt, ami miatt mindannyian nagyon izgatottak.

Az eddigi visszajelzések alapján a rajongók természetesen odavannak Ördög Nóra bevállalós felvételéért, és már alig várják, hogy a kezükbe vegyék az új termékeket – de addig is itt lehet megnézni a fent említett videót, amiben valóban meglepően sokat mutat a népszerű híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás