promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: ilyen csúnyán érhet véget Meghan Markle és Harry herceg házassága?
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik leghíresebb amerikai bocsájtkozott jóslatokba menő fejtegetésbe.

Az elmúlt napokban attól volt hangos a magyar és a külföldi média is, hogy vajon mi a helyzet Harry és Meghan Markle kapcsolatával, korábban ugyanis nagy port kavart egy szakértő nyilatkozata, aki a két prominens személyiség testbeszédéből jutott arra a következtetésre, hogy valami nincs rendben kettőjük között. Az említett fotók amúgy akkor készültek, amikor az Amerikában új életet kezdő páros Európában járt az Invictus Game-en, útjuk során pedig tisztelettüket tették Károly hercegnél és II. Erzsébetnél is.

Ám most nem egy szakértő, hanem az egyik leghíresebb amerikai bocsájtkozott gondolatkísérletbe a páros kapcsán. Donald Trump korábbi amerikai elnök ugyanis Piers Morgan Uncensored című műsorában járt, és tt került szóba a téma, a téma amelyről valószínűleg nem is gondoltuk volna, hogy pont előjön majd.

A hírről a 24.hu számolt be a New York Post cikke nyomán.

A volt amerikai elnök elárulta, hogy már a kezdetetktől nem rajong Meghan Markle-ért, aki szerinte az orránál fogva vezeti Harry herceget. II. Erzsébet kapcsán azt jegyezte meg, hogy ő nagyon jól kijött vele, szerinte tiszteletlenség volt az, ahogy Harry és Meghan hátat fordított a családnak és a teendőiknek.

Trump, aki saját bevallása szerint nagyon jó jós, azt mondta, hogy a páros el fog válni, és Harry térden csúszva fog Londonba menni, hogy vegyék vissza a kötelékbe.

Így beszélt minderről Trump:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás