promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik az újabb Kim Kardashian felnőtt filmes videó az internetre? Kanye West ezt is elintézte
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kim Kardashian erotikus videóját gyakorlatilag a fél világ látta már.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians.

A tévés szereplés Kim édesanyjának, Kris Jennernek a fejéből pattant ki, aki tudta, hogy ez a gyerekei előtt is új ajtókat nyit majd ki. Így lettek híresek Kris második házasságából született gyerekei, Kendall Jenner, valamint Kylie Jenner is.

Pont a premier előtt szivárgott ki egy igazán pajzán erotikus videó, amin Kim Kardashian az akkori barátjával, Ray J-vel huncutkodik. A nyilvánosságra került felvétel miatt a bíróság 5 millió dollár kártérítést ítélt meg neki.

Természetesen itt is elkezdett összeesküvés-elméleteket gyártani az internet népe, akik szerint az erotikus film inkább azért került nyilvánosságra, hogy már az elején egekbe emelje a valóságshow népszerűségét és nézettségét. Erre természetesen mai napig semmi bizonyíték nincsen, csak pletyka.

Aztán elkezdett felröppenni a hír, hogy a celebről nem csak egy erotikus felvétel készült, és Kim Kardashian ezen el is kezdett bepánikolni. Az előző videó nagyon szép karriert futott be a különböző felnőtt filmes oldalakon, szóval ez is nagyot robbant volna.

Kanye West egy magazinnak adott interjúban elmondta, hogy direkt találkozott Raj J-vel, hogy megszerezze a laptopot, amin a szexvideó is rajta van.

Kim Kardashian nem olyan rég bejelentette, hogy valóban lezárult az ügy, így nem fog kikerülni újabb videó az internetre. Kanye West anno valóban elment Raj J-hez, és visszaszerezte a számítógépet és a merevlemezt.

„Tudom, Kanye ezt értem és a gyerekeimért tette. Meg akarom védeni őket, amennyire csak tudom. (...) Köszönjük Kanye! Nagyszerű képességed van ahhoz, hogy a dolgokat ilyen jól elintézd. Mindannyian nagyon hálásak vagyunk. Soha többé nem zsarolnak bennünket”

- nyilatkozta a sztár.

A számítógépet átnézték, és bár rengeteg felvételen látható Kim Kardashian és az exe, de nem volt rajta újabb erotikus videó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás