promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián gyászosan leégette magát – helyre is tették az interneten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg nem Berki Krisztián fogja felkészíteni a kislányát a nyelvtandolgozatra.

Rengeteg pletyka keringett arról, hogy hiába született meg Berki Krisztián és Mazsi első közös gyereke, ettől függetlenül még válságba került a házasságuk. Ezután bevállaltak egy mexikói nyaralást, hogy elvonuljanak egy kicsit a világ elől, és úgy néz ki ez teljesen bejött.

A celebpáros nem tagadta, hogy terhesség alatt rengeteg konfliktus alakult ki közöttük. Berki anno a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, hogy a párkapcsolatba nem teszünk energiát, akkor nem fog tudni jól működni.

Az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz, és úgy tűnik tényleg át tudtak lendülni a nehézségeken. Hogy ez meddig tart ki, az majd kiderül.

Berki Mazsi hozzátette, hogy férje büntetőfékezéses ügye miatt is rengeteg vita volt köztük. Nehéz ez, mert Berki Krisztián tipikusan olyan celeb, akivel mindig történik valami. A múltkor az exfocista újabb botrányba keveredett, mivel egy lakberendező azt állítja, hogy Berki több millió forinttal tartozik neki.

Úgy néz ki ezt valahogy bíróságon kívül fogják tudni rendezni, szóval nem lesz belőle nagyobb bonyodalom.

Berki Krisztiánnak és Mazsinak 2021. november 4-én született meg a kislánya, de előbbinek van már egy gyereke Hódi Pamelától. Nati úgy nő, mint a gomba, és ahogy Krisztián beszámolt róla, az iskolában is remekül teljesít, és jövőre már harmadik osztályba megy.

A “nagy dolgozatok” hetét éljük most a suliban. Tegnap matek, angol “nagy dolgozat” volt mindkettő jelentjük 5-ös lett, ma akkor következzen egy kis nyelvtan. Mindig azt tanítom Natinak, hogy aki felkészül győz. Szerencsések vagyunk, hogy a suliból most már leckével nem jön haza a kisasszony de a dolgozatokra azért itthon még felkészülünk! Ahogy édes-anyjáéknál úgy nálunk is meg van ki mit tanul Natival

- írta az apuka Instagramon.

Hát, ezzel sikerült egy kicsit leégetnie magát, mivel megérkezett egy kommentelő, aki rögtön kioktatta Berkit, akinek a nyelvtan tudása nem túl fényes.

“édes-anyjáéknál”, “meg van ki mit” - hát nagyon drukkolok a nyelvtandogához az egész családnak!!!

- tette hozzá a követő.

A külön vagy egybeírás sokszor kifog az embereken, de van egy remek honlap, ahol le tudjuk ellenőrizni magunkat, ha bizonytalanok vagyunk. Ezt ide kattintva éritek el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás