promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége a nagy szerelemnek: szakított a magyar sztárpár
Borítókép:  Wallpaper Cave
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a közösségi oldalán közölte, hogy szakítottak a párjával.

Úgy tűnik, a 2022-es év tényleg egy balszerencsés hónap a szerelmeseknek. Január óta többek között Kulcsár Edináék, Sáfrány Emeséék is bejelentették, hogy véget ért a nagy szerelem, most pedig Madonna után Singh Viki tudatta a közösségi oldalán, hogy Tomival öt év után úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik.

Vikiék nemrég még a közös gyermekvállalásról is beszéltek, de ez már sosem fog megvalósulni. Az énekesnő elmondása szerint Tomival barátsággal váltak el, és a közös vállalkozásaikat is együtt fogják működtetni a jövőben.

Singh Viki az alábbi közleményt adta ki a szakításukról, amit – a kérésének eleget téve – változtatás nélkül közlünk:

„Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó!

5 csodálatos év után Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek és 2 vállalkozás is, amit együtt álmodtunk meg, hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!

Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni!

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt, így ha készül a jövőben közös fotó/videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy 'Na? Újra összejöttetek?', és főleg ne írja majd meg senki sehol!

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál, mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést!

Szeretettel: Viki és Tomi”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás