promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard súlyos betegségben szenved? - Újabb részletek derültek ki Johnny Depp perében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kétféle személyiségzavarral is diagnosztizálták.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere már kilenc napja tart, és egyre durvább információk látnak napvilágot az egykori házaspárról.

Legutóbb Dr. Shannon Curry igazságügyi pszichológus is tanúskodott, aki Amber Heard betegségéről beszélt. A doktornő két időpontban is találkozott a színésznővel, valamint minden orvosi feljegyzését áttekintette.

„Az értékelés ideje alatt 12 órát töltöttünk közvetlenül egymással. Ms. Heard értékelésének eredménye két diagnózist támasztott alá: a borderline személyiségzavart és a hisztrionikus személyiségzavart”

– összegezte a bíróságon a meglátásait.

„Végeztem egy tesztet, amelyben olyan pontszámokat kapott, amik összhangban voltak ezekkel a diagnózisokkal, és bizonyítékok voltak a feljegyzésekben és az önbeszámolójában is”

– tette hozzá a doktornő, aki szerint Amber Heard tele van dühvel.

A borderline személyiségzavarban szenvedőkre jellemző a dühkitörés, a hangulatingadozás és az érzelmi hullámzás. Még a hisztrionikus személyiségzavarral diagnosztizáltak szeretik magukra felhívni a figyelmet, de a szélsőséges drámai viselkedés is gyakori náluk.

A pszichológus szavát azonban megkérdőjelezte a bíróság, mert a tárgyalás előtt Johnny Deppel vacsorázott a villájában. Dr. Shannon Curry szerint csak egy megbeszélés volt, amin azt döntötte el a jogi csapat, hogy akarják-e, hogy tanúskodjon.

A bírósági meghallgatás részlete angolul az alábbi videón nézhető meg: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás