promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Meghan azt kapja, amit Meghan akar” - Harry herceg már vitatkozni se mer Meghan Markle-lel?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb alkalmazottak álltak nyilvánosság elé Meghan Markle viselkedése miatt. 

Az utóbbi időben Meghan Markle és Harry herceg megromló viszonyáról szóló pletykáktól hangos a sajtó. Előtte pedig a brit királyi családdal történt szakításuk volt hosszú ideig a téma. Állítólag öngyilkos gondolatokkal küzdött és rasszista megjegyzéseket kellett elviselnie a fia, Archie bőrszíne miatt. De ő maga is kibírhatatlanul viselkedett a palota alkalmazottaival szemben.

A dolgozók zaklatási vádjai miatt a királyi család vizsgálatot indított ellene, amely mindeddig nem hozott eredményt, pedig a nyilvánosság elé egyre több részlet kerül ki.

A legújabb beszámoló szerint az esküvője miatt is történt egy incidens, amikor Meghan Markle tiarát akart viselni a ceremónián. Harry a problémájára a jelenlévők szerint csak annyit reagál:

„Meghan azt kapja, amit Meghan akar.”

De több bennfentesnek is beszámolt arról, hogy mi is történt a palota falai mögött a Harry és Meghan esküvőjét megelőző hetekben. Egyik drámát a másik követte, probléma volt a koszorúslányok ruhájával, valamint Katalin hercegné is megsiratta, amiről később Meghan Markle úgy nyilatkozott, hogy kiforgatták a szavait.

Az esküvő bejelentése sem zajlott zökkenőmentesen, Sussex hercegnéje a dolgozókkal kiabált:

„Kínos eset történt az esküvői tervek bejelentésekor. Azt mondták, Meghan kiabált egy fiatal alkalmazottal, aki el akarta halasztani a bejelentést, mert az összeütközésbe került egy másik magas rangú királyi személyt érintő üggyel.”

A másik bennfentes hozzátette:

„Még soha nem láttam a királyi család tagját így beszélni a személyzet tagjával.”

Egy alkalmazott állítólag drámafüggőnek nevezte Meghan Markle-t, ami a híreket tekintve nem meglepő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás